Over ons produrazorgadvies 6 februari 2020
 
Meer weten over ons team?
Klik op onze foto’s voor meer informatie!
klein ruby
Een dame die met een glimlach in het leven staat, dat ben ik! Ongeveer 10 jaar geleden ben ik afgestudeerd in Management in de Zorg en vervolgens gestart in de zorgbemiddeling. Zo kwam ik voor het eerst in aanraking met cliënten met uiteenlopende hulp- en zorgvragen. Hier is mijn passie voor het vak ontstaan. Ook hebben Danja en ik elkaar hier leren kennen. We hadden meteen een klik en vanuit onze gedrevenheid zijn we vervolgens in 2019 Produra Zorgadvies gestart. Enerzijds zijn wij de steunpilaar voor mantelzorgers en cliënten en anderzijds een deskundige in de wet- en regelgeving van het Nederlandse zorgstelsel.
Ruby Couwenbergh
Eigenaar
klein danja20220506_produrazorgadvies_389A0113
Mijn naam is Danja Bocken en sinds 2019 mede-eigenaar van Produra Zorgadvies. Mijn passie voor dit vak is ontstaan toen ik in 2017 werkte als regiomanager in de zorgbemiddeling. Hier zag ik dagelijks mensen worstelen met het vinden van de best passende zorg binnen alle wetten, regels, zorgvormen, aanbieders en andere (on)mogelijkheden in het Nederlandse zorgstelsel. Ik zoek altijd de samenwerking op met alle (mogelijke) betrokkene, om ervoor te zorgen dat we het best passende resultaat voor mantelzorgers en cliënten behalen.
Danja Bocken
Eigenaar
IMG_0791
Mijn naam is Angela Nieuwkamp en sinds 2023 onderdeel van het team van Produra Zorgadvies. In mijn privé-sfeer heb ik ervaren om mantelzorger te zijn en heb helaas aan den lijve ondervonden, wat een zoektocht het soms kan zijn, om de juiste wegen te bewandelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik enkele jaren geleden de stap heb gemaakt, om anderen hierin te ondersteunen. Hierin heb ik mijn passie gevonden. Bij Produra ben ik ondersteunend aan het topteam en tevens ondersteunend aan haar cliënten.
Angela Nieuwkamp

“Jullie zijn anders dan anderen!”

Dat horen wij graag. Maar wat maakt dan dat Produra Zorgadvies anders is dan anderen?
We hebben elkaar enkele jaren geleden ontmoet in het werkveld, waar is gebleken dat wij elkaar goed aanvullen. Dit hebben wij naar een hoger level getild en daar is Produra Zorgadvies uit ontstaan.

We leveren maatwerk aan onze mantelzorgers, cliënten en samenwerkingspartners. Dit doen we op een zakelijke, integere en professionele manier. Wij zijn enthousiast, onbevangen en denken in oplossingen en mogelijkheden. Een verbinding zijn, van toegevoegde waarde zijn en oog hebben voor anderen: daar staan wij voor!

Wij hopen jou met onze daadkracht, kennis en kunde zo goed mogelijk te helpen, nu en in de toekomst!

 

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!