Disclaimer produrazorgadvies 6 februari 2020

Disclaimer

Logo Produra zorgadvies transparant

 

Disclaimer

Deze website is eigendom van Produra Zorgadvies. De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze gegeven informatie. Produra Zorgadvies doet haar best om zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijke informatie op haar webpagina te verstrekken. De informatie wordt dan ook regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Produra Zorgadvies is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden aangebracht, die voortkomt uit het gebruik van de webpagina.

Informatie op de webpagina mag niet worden overgedragen, openbaar gemaakt worden, bewerkt of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Produra Zorgadvies. De vormgeving, het logo en de huisstijl van de webpagina is eigendom van Produra Zorgadvies, hierop berust auteursrecht bij Produra Zorgadvies.

Produra Zorgadvies is een handelsnaam van D.E.J.J.A. Bocken en R. Couwenbergh. Produra Zorgadvies is geregistreerd onder nummer 75663325 bij de Kamer van Koophandel

Logo Produra zorgadvies transparant
Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten
Neem contact op
Onze social media...
Onze keurmerken...
Aangesloten-bij-BCMB-en-BMZM-1