Gemeenten produrazorgadvies 6 februari 2020


Gemeenten

Produra Zorgadvies staat voor vertrouwen, ontzorgen en verbinden. Bij Produra Zorgadvies beschikken wij over ruime ervaring binnen het Sociaal Domein, met name in de Wet maatschappelijke ondersteuning en Participatiewet.
Wij zijn op inhuurbasis beschikbaar en breed inzetbaar op verschillende gebieden:

  • Projectmatig
  • Beleidsmatig
  • Uitvoerend
  • Advisering op maat

Wij gaan uit van een vast uurtarief of we spreken voorafgaand aan een project een vaste projectprijs af. Dit gebeurt in onderlinge overeenstemming. Wij helpen je graag bij (sociale) vraagstukken!

Produra Zorgadvies is een onafhankelijke partner maar hecht veel waarde aan samenwerking met diverse partijen in het werkveld. Dit is onze kracht! Hierin kunnen wij de verbindende schakel zijn, de leiding nemen of bijvoorbeeld een beleidsmatige rol aannemen. Samen met betrokken professionals en samen met de mensen waar we het voor doen, zet Produra Zorgadvies zich vanuit haar expertise in.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee om te komen tot een mooie samenwerking of simpelweg voor het delen van kennis en ervaring onder het genot van een kop koffie!

Neem contact op
Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!