Ik heb ondersteuning nodig bij… produrazorgadvies 6 februari 2020


Ik heb ondersteuning nodig

Wij kunnen ondersteuning bieden in de breedste zin van het woord. Niet alleen bij het wegwijs maken in wetten en regels maar ook bij het ontdekken waar de zorgvraag van jouw naaste precies ligt. Een aantal voorbeelden:

  • Begeleiding: individueel of in een groep
  • Huishoudelijke hulp
  • Persoonlijke verzorging en verpleging
  • Vervoerspassen
  • Het aanvragen van een scootmobiel

Al deze diensten dienen aangevraagd te worden bij verschillende instanties. We snappen dat het moeilijk is om door de bomen het bos nog te zien. Daarom helpen we jullie graag. Wij weten waar jullie moeten zijn voor welke dienst en bekijken samen waar jij en je naaste behoefte aan hebben.

Ook weten wij de wegen te bewandelen in de zogenaamde voorliggende voorzieningen: zorg en ondersteuning waar geen indicatie voor nodig is. Dit zijn bijvoorbeeld maaltijdservices, huiskamerprojecten waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten en maatschappelijk werk. Wij hebben een breed netwerk waardoor we jullie kunnen helpen mét en zonder indicatie!

We begrijpen dat elke situatie anders is. Juist om deze reden is het lastig om te vertellen waar we jullie bij kunnen helpen. Dit ontdekken we dan ook graag met jou en je naaste in een persoonlijk gesprek, zodat we ondersteuning op maat kunnen bieden. Aarzel dus vooral niet om contact op te nemen als jullie hulp nodig hebben. 

Samen komen we eruit!

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!