Dierendag… peter 4 oktober 2023

Dierendag…

Dierendag…

๐Ÿพโค๏ธ ๐•๐š๐ง๐๐š๐š๐  ๐ฏ๐ข๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ž๐ง ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ก๐š๐ซ๐ข๐ ๐ž ๐ฏ๐ซ๐ข๐ž๐ง๐๐ž๐ง, ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐จ๐จ๐ค ๐๐ž ๐จ๐ง๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐›๐š๐ง๐ ๐ญ๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ง๐ฌ ๐ž๐ง ๐๐ข๐ž๐ซ.
Op Dierendag staan we stil bij de bijzondere rol van hulpdieren in het leven van mensen met een beperking.
Hulpdieren zijn niet alleen trouwe metgezellen, maar ze bieden ook onmisbare ondersteuning aan mensen die dagelijks met uitdagingen te maken hebben. Of het nu gaat om geleidehonden voor visueel gehandicapten, hulphonden voor mensen met mobiliteitsproblemen, of dieren die emotionele steun bieden: hun aanwezigheid heeft een diepgaande impact.
Deze Dierendag willen we niet alleen onze dieren verwennen, laten we stilstaan bij de positieve veranderingen die deze speciale dieren teweegbrengen en de manier waarop ze het leven van mensen, met of zonder beperking, verrijken.
Heeft jouw leven ook een bijzondere metgezel in de vorm van een hulpdier? Deel jouw verhaal en foto’s met ons en laten we samen de kracht van deze verbondenheid vieren!
Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *