Meer zeggenschap voor zorgverleners produrazorgadvies 25 november 2022

Meer zeggenschap voor zorgverleners

Dat is de hoop van Conny Helder, minister Langdurige Zorg en Sport.

Zo schrijft ze:

“Zorgverleners moeten meer zeggenschap krijgen over de invulling van hun werk, want zij weten als geen ander wat ze nodig hebben om de beste zorg te leveren. Zorgorganisaties kunnen vanaf nu gebruikmaken van de subsidieregeling zeggenschap en veerkracht. De subsidie kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor trainingen en workshops of om een verpleegkundige adviesraad op te zetten. We stellen hier € 12,75 miljoen voor beschikbaar. 

Het effect van zeggenschap is groot. Zorgmedewerkers zijn vaker tevreden over hun werk als ze mogen meebeslissen en herstellen sneller na een drukke of impactvolle periode. En daarbij verbeteren al deze waardevolle inzichten de kwaliteit van de zorg. Maak er dus vooral gebruik van! 👉 https://lnkd.in/eZUQs79d

Hulp nodig bij het aanvragen van de subsidie? 👉 https://lnkd.in/ePZBjy2X

Write a comment
Your email address will not be published. Required fields are marked *